Word nu Fortron-dealer en houd autobezitters probleemloos, betaalbaar, veilig én gezond op de weg

Naast het door de fabrikant aangegeven basisonderhoud, verdienen auto’s aanvullende behandelingen. Onderhoud waarmee niet alleen de auto en het milieu, maar bovenal de autobezitter een groot plezier gedaan wordt. Diens rijplezier wordt erdoor gemaximaliseerd, terwijl daarnaast ongemak en de kans op hoge reparatiekosten worden voorkomen. En… met Fortron wordt in de werkplaats tegelijkertijd een substantieel beter rendement gerealiseerd. De beste monteurs werken daarom met Fortron.

Proactief en specifiek inzetbaar
De meest gekwalificeerde monteurs bevelen Fortron aan. Dat is niet alleen vanwege de uitmuntende werking van de services, maar zeker ook omdat het complete concept op uiterst toegankelijke en succesvolle wijze geïntegreerd wordt. Dankzij heldere instructies en begeleiding is exact duidelijk in welke situatie een bepaalde Fortron-service uitkomst biedt. Zo zijn er proactieve oplossingen, én oplossingen voor specifieke problemen.

Succesvolle implementatie in jouw organisatie
Implementatie geschiedt door inspirerende training van het management, KCC en servicepersoneel, volledige instructies in de werkplaats en coaching on the job. Daarnaast is er aansprekend documentatiemateriaal beschikbaar, waaronder inspirerende video’s. Allemaal leerzaam en stimulerend. Ook voor jouw bedrijfsresultaat zeer aantrekkelijk. Uiteraard wordt alles afgestemd op jouw organisatie en doelen. Maatwerk dus.

Méér kwaliteit, klantbeleving en rendement
Je weet dat het verdienmodel binnen autobedrijven verandert. Fortron vormt daarbij één van de grote oplossingen. Want niet alleen de autobezitter en monteur worden blij van de services; ook jij komt met Fortron helemaal in de stemming. Met Fortron wint iedereen; méér kwaliteit, méér klantbeleving én méér rendement. Neem daarom vandaag nog contact op voor een informatief persoonlijk onderhoud via info@fortron-automotive.nl of 088-2500300

Hierdoor werken de beste monteurs met Fortron

  • Directe bijdragen aan optimaal rijplezier voor automobilisten
  • Services die een duurzame oplossing bieden
  • Doordachte, kostenbesparende aanpak voor autobezitters
  • Bewezen formule voor maximale zekerheid en klanttevredenheid
  • Ongekende optimalisatie van het eigen werkplezier én rendement
Verminder CO2 uitstoot

Verminder
CO2-uitstoot

Fortron ECO Logic, de duurzame keuze!

It doesn’t have tot cost the earth

Fortron ECO Logic is om vele redenen de logische keuze. Dankzij de services geldt verlaging van de kooldioxide uitstoot, ontstaat optimalisatie van de brandstofprestaties en wordt de motor performance verbeterd. Verantwoord autorijden vraagt om Fortron ECO Logic.

volg Fortron