Fortron Gasklephuis service

Door onder andere carterventilatie en terugvoer van uitlaatgassen ontstaat er vervuiling op een belangrijk punt in de motor. Dat kan leiden tot haperingen, slecht starten, afslaan, haperingen, een onregelmatig stationair toerental en een minder vloeiende acceleratie.

Met Fortron Gasklephuis service ondersteun je een prettige acceleratie en help je mee onnodige vervangingskosten te voorkomen. Om de NOx uitstoot voor het milieu zo laag mogelijk te houden, worden uitlaatgassen terug de motor ingevoerd.

Meer informatie:
Download PDF
info@fortron-automotive.nl

Advies:
bij 30.000 km / 2 jaar.

Een tevreden klant,
daar doe ik het voor!

Fortron is dé bewezen formule voor maximale zekerheid en klanttevredenheid. Mijn collega’s en ik adviseren autobezitters daarom om de Fortron-services tijdig toe te passen. Dat scheelt hen ongemak en kosten, en het levert veel autoplezier op.

Jan van Steenbergen,
Auto Steenbergen

Dealer worden?

Naast het door de fabrikant aangegeven basisonderhoud, verdienen auto’s meerdere specifieke behandelingen. Onderhoud waarmee je niet alleen de auto, maar zeker ook de autobezitter een groot plezier doet. Met de Fortron-services maak je het helemaal waar. Word nu Fortron dealer.

volg Fortron