Roetfilterreiniger

Met behulp van de Fortron Roetfilter reiniger worden alle deeltjes roet en andere verontreinigingen losgemaakt en verwijderd. Hiermee wordt een voortijdige vervanging van het roetfilter voorkomen.

Veel moderne voertuigen zijn uitgevoerd met een dieselmotor met roetfilter. Roetdeeltjes hopen zich na verloop van tijd op, waardoor het filter geleidelijk verstopt raakt. De doorstroom in het uitlaatsysteem reduceert dan flink en daarmee tegelijkertijd het vermogen van de auto.

Meer informatie:
Download PDF
info@fortron-automotive.nl

Advies:
bij iedere onderhoudsbeurt.

Een tevreden klant,
daar doe ik het voor!

Fortron is dé bewezen formule voor maximale zekerheid en klanttevredenheid. Mijn collega’s en ik adviseren autobezitters daarom om de Fortron-services tijdig toe te passen. Dat scheelt hen ongemak en kosten, en het levert veel autoplezier op.

Jan van Steenbergen,
Auto Steenbergen

Dealer worden?

Naast het door de fabrikant aangegeven basisonderhoud, verdienen auto’s meerdere specifieke behandelingen. Onderhoud waarmee je niet alleen de auto, maar zeker ook de autobezitter een groot plezier doet. Met de Fortron-services maak je het helemaal waar. Word nu Fortron dealer.

Verminder CO2 uitstoot

Verminder
CO2-uitstoot

Fortron ECO Logic, de duurzame keuze!

It doesn’t have tot cost the earth

Fortron ECO Logic is om vele redenen de logische keuze. Dankzij de services geldt verlaging van de kooldioxide uitstoot, ontstaat optimalisatie van de brandstofprestaties en wordt de motor performance verbeterd. Verantwoord autorijden vraagt om Fortron ECO Logic.

volg Fortron