Fortron ECO Logic, de duurzame keuze!

Fortron ECO Logic is om vele redenen de logische keuze. Dankzij de services geldt verlaging van de kooldioxide uitstoot, ontstaat optimalisatie van de brandstofprestaties en wordt de motor performance verbeterd. Verantwoord autorijden vraagt om Fortron ECO Logic.

Verminder CO2-uitstoot

Samen maken we de wereld schoner en duurzamer!

Net als u, zet Fortron zich in om de wereld schoner en duurzamer te maken. Een wereld waarin mensen leven, werken en ondernemen met alle respect voor de natuur en het milieu. Dat vraagt om maatschappelijk denken, energie besparen, slimme oplossingen. Met elkaar kunnen we een duurzame toekomst afdwingen. Met Fortron EcoLogic zorgt u voor een minimale belasting van CO2-uitstoot. U haalt meer kilometers uit uw brandstof. En met bijvoorbeeld een service als de aircoreiniging draagt u ook direct bij aan uw eigen welbevinden.
Duurzaam Ondernemen betekent bij Fortron dat we alle kansen willen benutten voor een beter milieu en meer welzijn van de maatschappij. Het betreft activiteiten die een stap verder gaan dan waartoe de wet verplicht. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid en een toekomstgerichte visie voorkomen we maximaal druk op de natuur en het milieu. Heel EcoLogic toch?

REDUCE

carbon emisions


IMPROVE

fuel economy

SAVE

money


ENHANCE

engine performance

volg Fortron